Dry no more, time to pour some bubbles!
Ik doe uiteraard niet aan Dry January, maar voor wie dit wel doet is dit een mooie afsluiter van de maand.
Tijdens deze proeverij laat ik je zien dat er naast Champagne nog zoveel meer mooie mousserende wijnen bestaan die volgens de Méthode Traditionnelle worden gemaakt.
De Méthode Traditionnelle is de klassieke manier waarop mousserende wijnen worden gemaakt. Dit is dezelfde methode die ook voor Champagne wordt gebruikt. De tweede vergisting, waardoor je de mousse in de wijn krijgt, gebeurt in de fles zelf, wat zorgt voor fijnere bubbels en rijkere smaken.
Wil je hier meer over leren? Kom dan zeker naar deze proeverij, want er valt echt nog zóveel te ontdekken in de wereld van mousserende wijnen!
We proeven 9 mousserende wijnen, gecombineerd met een kleine bite on the side om de smaken extra goed te ervaren. Het wordt een middag om te ontdekken, te vergelijken en nieuwe favorieten te vinden. Laat deze niet voorbijgaan. Koop je ticket en sluit januari sprankelend af.
Praktische informatie:
Datum: Zaterdag 31 januari
Tijd: 15:00u
Duur: 2,5 à 3u
Locatie: Centraal Breda, goed bereikbaar met het OV.
Prijs: € 50,00
Enthousiast? Koop dan hieronder snel je ticket!