Skip to main content

Proeverijen

Ben je op zoek naar een unieke wijnproeverij? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Met alle liefde verzorg ik een op maat gemaakte proeverij, waarbij je niet alleen heerlijke wijnen ontdekt, maar ook de verhalen achter elke fles leert kennen. Of je nu een thema wilt of je liever laat verrassen, alles is mogelijk!

Om de ervaring compleet te maken, bied ik luxe borrelplanken aan, zoals kaasplateaus of charcuterie (of natuurlijk een combinatie daarvan). Van intieme huiskamerproeverijen tot grotere evenementen, ik pas de proeverij volledig aan op jouw wensen en zorg voor een onvergetelijke beleving op elke locatie. Of je nu een beginnende wijndrinker bent of een echte kenner, ik zorg ervoor dat iedereen geniet en iets nieuws ontdekt.

Wijnproeverij

Tijdens deze 2,5 uur durende proeverij neem ik je mee over heel de wereld en door verschillende smaken en stijlen. Ontdek verrassende wijnen in een ontspannen en gezellige sfeer, waarbij je volop kunt genieten en nieuwe favorieten kunt ontdekken.
We proeven een 8 tal aan verschillende wijnen. Mousserend, wit, rood, zoet, you name it. De proeverij is niet alleen een kans om te proeven, maar ook om vragen te stellen en meer te leren over wijn en wijn-spijscombinaties. We maken er samen een interactieve en leerzame ervaring van.
Min. 6 personen.

€ 35,-*

*Prijs is per persoon en excl. reiskosten. Bij een reistijd langer dan een half uur bereken ik een tarief van €30,00 per uur.

Extra optie voor een luxe borrelplank: 7,50 per persoon.

Geïnteresseerd geraakt? Reserveren kan eenvoudig via het onderstaande contactformulier. Zorg dat je op tijd boekt om zeker te zijn van je datum!

Ook beschikbaar voor bedrijfsevenementen en personeelsuitjes. Neem contact op voor een op maat gemaakte zakelijke offerte.